Onze favoriet van Donna Hay!

Onze favoriet van Donna Hay!

donna-hay-recept

Heerlijk en snel op tafel:

  • 400 gram basmatirijst
  • 350 gram kipfilet
  • Romeinse sla

Dressing:

  • 200 ml kokosmelk
  • 2 limoenen
  • flinke scheut vissaus
  • 5 takjes munt, blaadjes in reepjes gesneden
  • 1 rode peper

Kook de rijst gaar en zet het met de deksel op de pan nog 10 minuten weg. Snij de kipfilet in stukjes en bak met wat olie gaar en bruin (zout is niet nodig). Snij de rode peper heel fijn en rasp het groen van de limoenschil (alleen het groen, het wit is bitter). Knijp de limoenen uit en maak de dressing van de limoenrasp, sap, rode peper, kokosmelk en de vissaus. Proef of je voldoende vissaus hebt. Meng de dressing met de rijst en de kip. Als de rijst iets is afgekoeld voeg je de munt toe.

Garneer kommen met de sla en voeg de rijst toe.

Eet smakelijk!

Ervaringen

“Karen is een hele fijne coach. Naast dat ze veel kennis heeft over voeding en leefstijl, voel ik me als mens gezien en gehoord door haar. Door haar begeleiding leer ik anders (positiever) te kijken naar eten, gezonde leefstijl en naar mijzelf wat betreft de (soms slechte) relatie die ik met mezelf en voeding heb. Ze maakt me bewust van het feit dat ik niet zo streng voor mezelf hoef te zijn zonder dat ik mijn gezonde leefstijl overboord gooi. Mijn mindset is door Karens kennis en coaching positief veranderd waar ik de rest van mijn leven profijt bij heb en mooie resultaten mee behaal (nu al 20 kg eraf!).”

- Tania, 43 jaar

“De begeleiding was heel prettig. Karen is heel liefdevol en luistert goed. Het was zeker niet altijd makkelijk, maar Karen heeft me altijd gesteund om door te gaan en om voor mezelf op te komen. Ik ben naar mijn eigen gevoel gaan luisteren en durf daar op te vertrouwen. En dat geeft me zoveel kracht. Als het weer even wat minder gaat weet ik nu wat ik eraan kan doen.”

- Adile, 46 jaar

“Ik heb nooit geleerd wat ík wil en dat ík belangrijk ben. Voor mij was iedereen belangrijk behalve ik. Daardoor zat ik niet goed in mijn vel en at ik mijn emoties weg. Nu snap ik het proces, wat er gebeurt als ik ga eten. Ik weet wat mijn behoefte is als ik ga eten, wat er aan de hand is en wat ik wil weg eten. Ik mag er zijn van mezelf en ben trots met wat ik heb bereikt. Ik heb zelfs keuzes gemaakt waarvan ik een jaar niet had durven dromen!”

- Esther, 45 jaar

Start alvast thuis met de gratis hormoontest

Veel klachten zoals vermoeidheid, een kort lontje, stemmingswisselingen of zwaarder worden zonder veel te eten, hebben te maken met een verstoorde hormoonbalans. Ben je benieuwd hoe het met jouw hormoonbalans is?