FAQ


FAQ

Staat datgene waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

FAQ

Staat datgene waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor wie is een coachtraject geschikt?

Voor alle vrouwen die ernaar verlangen zich weer happy te voelen met hun lichaam. Die het zat zijn om zich niet fit te voelen, om te zwaar te zijn en een kort lontje te hebben. Voor vrouwen die gezond oud willen worden en beseffen dat zij dit zelf in de hand hebben. Voor vrouwen die op zoek zijn naar innerlijke rust, energie en vrijheid. Voor vrouwen die voelen dat het tijd is om zichzelf op nummer 1 te zetten en goed voor zichzelf te gaan zorgen.

Wat is het verschil tussen de beide trajecten?

Het programma Hormoonbalans is specifiek gericht op jouw hormonale disbalans en het herstellen daarvan. Voeding is een enorm krachtige tool om jouw hormoonbalans te herstellen. Het zwaartepunt van dit programma ligt dan ook bij de voeding. Je krijgt alle kennis en tools, zodat je voortaan wéét wat de invloed van een bepaalde voedingskeuze op jouw hormoonbalans is. Maar omdat ook beweging en stressmanagement essentieel zijn voor een stabiele hormoonbalans, nemen we dit ook mee.

Het programma Ultimate Bliss richt zich, behalve op het herstel van jouw hormoonbalans, ook op je hoofd en je hart. Je krijgt een betere balans tussen je mind en lijf, waardoor je een betere verbinding met je lichaam krijgt. Daardoor ben je in staat om beter te luisteren naar je lichaam en ervaar je meer rust in je hoofd. Daarnaast werk je aan een positieve mindset en ga je aan de slag met wat JIJ belangrijk vindt. Ultimate Bliss is het beste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Wanneer kan ik starten?

Omdat ik al mijn cliënten mijn volledige aandacht geef, hanteer ik een maximum van 15 cliënten die gelijktijdig een programma kunnen volgen. Als je je contactgegevens hebt achtergelaten via mijn website, neem ik binnen 24 uur contact met je op. We kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen. Als we daar allebei een goed gevoel aan overhouden, kun je starten met een programma en plannen we een intakegesprek in.

Hoe lang duurt een traject?

Een coachingstraject duurt ongeveer 6 maanden. Elke 3 weken plannen we een 1-op-1-sessie in. Er zit op die manier voldoende tijd tussen de sessies om alle inzichten goed te verwerken en om de opdrachten te maken die je meekrijgt. Die opdrachten zorgen ervoor dat je een definitieve omslag maakt in je leefstijl.

Kost een traject veel tijd?

Naast de 1-op-1-sessies kost het maken van de opdrachten tijd. Hoeveel tijd je dat kost, bepaal je zelf. Uiteraard werkt het zo dat, hoe meer tijd je bereid bent om in jezelf te investeren, hoe meer je uit het traject haalt.

Kan ik een programma volgen als ik medicijnen gebruik?

Als je medicijnen gebruikt, vraag ik je altijd om vooraf met je huisarts en/of medisch specialist te overleggen of het volgen van het programma een goed idee is. Uiteraard kan er nooit bezwaar zijn tegen ‘gewoon gezond eten’, maar het volgen van het programma kan wel invloed hebben op de dosering van de medicatie. Ook het bezoeken van een therapeut kan het volgen van mijn programma in de weg staan. Daarom zal ik je altijd vragen om vooraf te overleggen met je therapeut.

Wordt een traject vergoed door een zorgverzekeraar?

Mijn trajecten worden niet vergoed. Wel krijgen cliënten vaak een vergoeding van hun werkgever, omdat zij een budget hebben gereserveerd voor leefstijlcoaching.

Ervaringen

“Karen is een hele fijne coach. Naast dat ze veel kennis heeft over voeding en leefstijl, voel ik me als mens gezien en gehoord door haar. Door haar begeleiding leer ik anders (positiever) te kijken naar eten, gezonde leefstijl en naar mijzelf wat betreft de (soms slechte) relatie die ik met mezelf en voeding heb. Ze maakt me bewust van het feit dat ik niet zo streng voor mezelf hoef te zijn zonder dat ik mijn gezonde leefstijl overboord gooi. Mijn mindset is door Karens kennis en coaching positief veranderd waar ik de rest van mijn leven profijt bij heb en mooie resultaten mee behaal (nu al 20 kg eraf!).”

- Tania, 43 jaar

“De begeleiding was heel prettig. Karen is heel liefdevol en luistert goed. Het was zeker niet altijd makkelijk, maar Karen heeft me altijd gesteund om door te gaan en om voor mezelf op te komen. Ik ben naar mijn eigen gevoel gaan luisteren en durf daar op te vertrouwen. En dat geeft me zoveel kracht. Als het weer even wat minder gaat weet ik nu wat ik eraan kan doen.”

- Adile, 46 jaar

“Ik heb nooit geleerd wat ík wil en dat ík belangrijk ben. Voor mij was iedereen belangrijk behalve ik. Daardoor zat ik niet goed in mijn vel en at ik mijn emoties weg. Nu snap ik het proces, wat er gebeurt als ik ga eten. Ik weet wat mijn behoefte is als ik ga eten, wat er aan de hand is en wat ik wil weg eten. Ik mag er zijn van mezelf en ben trots met wat ik heb bereikt. Ik heb zelfs keuzes gemaakt waarvan ik een jaar niet had durven dromen!”

- Esther, 45 jaar

Start alvast thuis met de gratis hormoontest

Veel klachten zoals vermoeidheid, een kort lontje, stemmingswisselingen of zwaarder worden zonder veel te eten, hebben te maken met een verstoorde hormoonbalans. Ben je benieuwd hoe het met jouw hormoonbalans is?