Gratis hormoontest

Gratis hormoontest

Een gezonde hormoonbalans is de basis voor een leven waarin je je energiek voelt en in je kracht staat. Hormonen die uit balans zijn, kunnen veel verschillende klachten geven. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid, een kort lontje, je down voelen, steeds zwaarder worden zonder dat je te veel eet, drang naar suiker of stemmingswisselingen. Er is een heel scala aan klachten. Heb je last van deze of van andere klachten en ben je benieuwd welke hormonen er bij jou mogelijk uit balans zijn? Doe de gratis hormoontest en je weet het meteen!

Hormonen in balans

Met een gezonde leefstijl – gezonde voeding, beweging en ontspanning – die is afgestemd op de hormonen die bij jou uit balans zijn, een positieve mindset en doen waar je blij van wordt, heb je de beste garantie op een stabiele hormoonbalans.

Ik help je hier graag bij! 

Ja, ik meld mij aan voor de hormoontest

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Ervaringen

“Karen is een hele fijne coach. Naast dat ze veel kennis heeft over voeding en leefstijl, voel ik me als mens gezien en gehoord door haar. Door haar begeleiding leer ik anders (positiever) te kijken naar eten, gezonde leefstijl en naar mijzelf wat betreft de (soms slechte) relatie die ik met mezelf en voeding heb. Ze maakt me bewust van het feit dat ik niet zo streng voor mezelf hoef te zijn zonder dat ik mijn gezonde leefstijl overboord gooi. Mijn mindset is door Karens kennis en coaching positief veranderd waar ik de rest van mijn leven profijt bij heb en mooie resultaten mee behaal (nu al 20 kg eraf!).”

- Tania, 43 jaar

“De begeleiding was heel prettig. Karen is heel liefdevol en luistert goed. Het was zeker niet altijd makkelijk, maar Karen heeft me altijd gesteund om door te gaan en om voor mezelf op te komen. Ik ben naar mijn eigen gevoel gaan luisteren en durf daar op te vertrouwen. En dat geeft me zoveel kracht. Als het weer even wat minder gaat weet ik nu wat ik eraan kan doen.”

- Adile, 46 jaar

“Ik heb nooit geleerd wat ík wil en dat ík belangrijk ben. Voor mij was iedereen belangrijk behalve ik. Daardoor zat ik niet goed in mijn vel en at ik mijn emoties weg. Nu snap ik het proces, wat er gebeurt als ik ga eten. Ik weet wat mijn behoefte is als ik ga eten, wat er aan de hand is en wat ik wil weg eten. Ik mag er zijn van mezelf en ben trots met wat ik heb bereikt. Ik heb zelfs keuzes gemaakt waarvan ik een jaar niet had durven dromen!”

- Esther, 45 jaar

Start alvast thuis met de gratis hormoontest

Veel klachten zoals vermoeidheid, een kort lontje, stemmingswisselingen of zwaarder worden zonder veel te eten, hebben te maken met een verstoorde hormoonbalans. Ben je benieuwd hoe het met jouw hormoonbalans is?