Ultimate Bliss®

Ultimate Bliss®

Meer energie
Met de juiste voeding en stressmanagement breng je je hormonen weer in balans en barst je weer van de energie!

Een positieve mindset
Je krijgt terug wat je uitzendt. Je leert hoe je een positieve mindset krijgt, wat garant staat voor een positief leven!

Een brandend innerlijk vuurtje
Innerlijke rust en je hart volgen wakkeren het vuurtje in je aan! Je hebt weer vertrouwen in jezelf en het leven en beweegt heerlijk mee op de flow.

Een fit lichaam
Bewegen op de manier die bij je past, zodat
je er plezier aan beleeft.

Een stevige connectie met je hart
Je gaat weer luisteren naar je hart en doen waar het sneller van gaat kloppen. Dat maakt je blij!

Een leven zonder engergiedips en snaaibuien
Met de juiste voeding stabiliseert je bloedsuikerspiegel en zeg je je dips en snaaibuien voorgoed vaarwel!

Innerlijke rust
Je ervaart weer innerlijke rust. Hierdoor ben je in staat om weer te genieten van de kleine momenten en te luisteren naar je innerlijke wijsheid.

Met de Ultimate Bliss® methode ga jij weer shinen als nooit tevoren!

Deze unieke, praktische selfmade-methode is gebaseerd op de 3 H’s:

Hormonen

Hormonen die uit balans zijn, zorgen ervoor dat je geen energie hebt, prikkelbaar bent, onweerstaanbare trek krijgt in zoet, zout of vet, steeds zwaarder wordt zonder dat je meer bent gaan eten of last hebt van je cyclus. Zelfs depressieve gevoelens en welvaartsziekten als hoge bloeddruk en diabetes type II zijn het gevolg van een verstoorde hormoonbalans. Aan de slag dus met het herstel van je hormoonbalans!

Hoofd

Onderschat de kracht van je gedachten niet! Negatieve gedachten houden je klein en op je plek, veilig binnen je comfortzone maar weg van waar je eigenlijk wil zijn. Voordat je het weet stroomt je energie niet meer. Positieve gedachten helpen je het leven creëren dat je graag wil! Hoog tijd dus om je gedachten zodanig in te zetten dat je het leven creëert waarnaar je verlangt.

Hart

Als je de hele dag druk bent en voornamelijk vanuit in je hoofd leeft, verlies je de connectie met je hart en buik; met je innerlijke wijsheid. Want van binnen weet je precies wat goed voor je is en wat je het liefste doet. Het missen van deze connectie geeft een onrustig en onbevredigend gevoel. Uit je hoofd dus en luisteren naar je innerlijke wijsheid. Je vuurtje gaat weer branden en jij shinen!

Hormonen | hoofd | hart

Maak een definitieve omslag in je leefstijl en ga shinen als nooit tevoren!

 • Een telefonisch kennismakingsgesprek
 • Een uitgebreide startsessie
 • 6x een 1-op-1-sessie van ongeveer 90 minuten
 • Alle handvatten om je hormonen in balans te brengen
 • Uitgebreid hormoonbalans-herstelplan
 • Tools voor innerlijke rust
 • Tools voor een positieve mindset
 • Inzicht in je hartverlangens
 • Spiritualiteit
 • Oefeningen en opdrachten
 • Definitieve omslag in je leefstijl

€ 1097,-

Afspraak maken

"*" geeft vereiste velden aan

Ervaringen

“Karen is een hele fijne coach. Naast dat ze veel kennis heeft over voeding en leefstijl, voel ik me als mens gezien en gehoord door haar. Door haar begeleiding leer ik anders (positiever) te kijken naar eten, gezonde leefstijl en naar mijzelf wat betreft de (soms slechte) relatie die ik met mezelf en voeding heb. Ze maakt me bewust van het feit dat ik niet zo streng voor mezelf hoef te zijn zonder dat ik mijn gezonde leefstijl overboord gooi. Mijn mindset is door Karens kennis en coaching positief veranderd waar ik de rest van mijn leven profijt bij heb en mooie resultaten mee behaal (nu al 20 kg eraf!).”

- Tania, 43 jaar

“De begeleiding was heel prettig. Karen is heel liefdevol en luistert goed. Het was zeker niet altijd makkelijk, maar Karen heeft me altijd gesteund om door te gaan en om voor mezelf op te komen. Ik ben naar mijn eigen gevoel gaan luisteren en durf daar op te vertrouwen. En dat geeft me zoveel kracht. Als het weer even wat minder gaat weet ik nu wat ik eraan kan doen.”

- Adile, 46 jaar

“Ik heb nooit geleerd wat ík wil en dat ík belangrijk ben. Voor mij was iedereen belangrijk behalve ik. Daardoor zat ik niet goed in mijn vel en at ik mijn emoties weg. Nu snap ik het proces, wat er gebeurt als ik ga eten. Ik weet wat mijn behoefte is als ik ga eten, wat er aan de hand is en wat ik wil weg eten. Ik mag er zijn van mezelf en ben trots met wat ik heb bereikt. Ik heb zelfs keuzes gemaakt waarvan ik een jaar niet had durven dromen!”

- Esther, 45 jaar

Start alvast thuis met de gratis hormoontest

Veel klachten zoals vermoeidheid, een kort lontje, stemmingswisselingen of zwaarder worden zonder veel te eten, hebben te maken met een verstoorde hormoonbalans. Ben je benieuwd hoe het met jouw hormoonbalans is?