Hormoonbalans

Hormoonbalans

Hormonen die in balans zijn werken vóór je: je voelt je fit en energiek, hebt een gezond gewicht, slaapt goed en ervaart rust in je lichaam en je hoofd. Hormonen die uit balans zijn, werken tégen je: vermoeidheid, slecht slapen, neerslachtigheid, een onweerstaanbare drang naar zoet/zout/vet, overgewicht en problemen met je cyclus zijn het gevolg van een verstoorde hormoonbalans.

Uiteindelijk leidt het zelfs tot welvaartsziekten zoals een hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, diabetes type II en hart- en vaatziekten. In 6 maanden herstel jij jouw hormoonbalans, zodat je je weer fit en energiek voelt, een gezond gewicht hebt en lekker in je vel zit. Je krijgt alle kennis en handvatten om je hormoonbalans te herstellen én te houden.

Herstel je hormoonbalans in 6 maanden

Gezond gewicht
Raak overtollige kilo’s kwijt!

Gezond voedingspatroon
Weg met die snaaibuien en de onweerstaanbare drang naar zoet, zout en vet!

Goed slapen
Word weer uitgerust wakker na een goede nachtrust!

Gezond oud worden
Minimaliseer de kans op welvaartsziekten!

Fit en energiek
Weg met die vermoeidheid. Voel je de hele dag energiek!

Lekker in je vel
Voel je niet langer down of neerslachtig!

Neem voorgoed afscheid van alle hormoongerelateerde klachten!

  • Een telefonisch kennismakingsgesprek
  • Een uitgebreide startsessie
  • Een voedingsanalyse en leefstijladvies
  • Alle kennis en tools voor een stabiele hormoonbalans
  • 8 coachsessies van ongeveer 45 minuten
  • Definitieve omslag van je leefstijl

799,-

Ervaringen

“Karen is een hele fijne coach. Naast dat ze veel kennis heeft over voeding en leefstijl, voel ik me als mens gezien en gehoord door haar. Door haar begeleiding leer ik anders (positiever) te kijken naar eten, gezonde leefstijl en naar mijzelf wat betreft de (soms slechte) relatie die ik met mezelf en voeding heb. Ze maakt me bewust van het feit dat ik niet zo streng voor mezelf hoef te zijn zonder dat ik mijn gezonde leefstijl overboord gooi. Mijn mindset is door Karens kennis en coaching positief veranderd waar ik de rest van mijn leven profijt bij heb en mooie resultaten mee behaal (nu al 20 kg eraf!).”

- Tania, 43 jaar

“De begeleiding was heel prettig. Karen is heel liefdevol en luistert goed. Het was zeker niet altijd makkelijk, maar Karen heeft me altijd gesteund om door te gaan en om voor mezelf op te komen. Ik ben naar mijn eigen gevoel gaan luisteren en durf daar op te vertrouwen. En dat geeft me zoveel kracht. Als het weer even wat minder gaat weet ik nu wat ik eraan kan doen.”

- Adile, 46 jaar

“Ik heb nooit geleerd wat ík wil en dat ík belangrijk ben. Voor mij was iedereen belangrijk behalve ik. Daardoor zat ik niet goed in mijn vel en at ik mijn emoties weg. Nu snap ik het proces, wat er gebeurt als ik ga eten. Ik weet wat mijn behoefte is als ik ga eten, wat er aan de hand is en wat ik wil weg eten. Ik mag er zijn van mezelf en ben trots met wat ik heb bereikt. Ik heb zelfs keuzes gemaakt waarvan ik een jaar niet had durven dromen!”

- Esther, 45 jaar

Start alvast thuis met de gratis hormoontest

Veel klachten zoals vermoeidheid, een kort lontje, stemmingswisselingen of zwaarder worden zonder veel te eten, hebben te maken met een verstoorde hormoonbalans. Ben je benieuwd hoe het met jouw hormoonbalans is?