Groene lentesalade

Groene lentesalade

In de winter eet ik het liefst elke dag warme soep maar zodra de zon buiten gaan schijnen en de temperatuur omhoog gaat, krijg ik zin in salades! Deze groene salade is heel basic en echt superlekker. Door een extra vierge olijfolie te gebruiken van goede kwaliteit, heb je ook niet veel nodig!

lentesalade

Wat ik heb gebruikt:

  • Verschillende soorten sla die nog in de koelkast lagen: veldsla, wat rucola, eikenblad en krulsla
  • Tuinkers
  • Avocado
  • Groene asperges
  • Sperzieboontjes
  • Gekookt eitje

Meng alles door elkaar, flinke scheut olijfolie erover heen en afmaken met een klein beetje zout en peper.

Enjoy!

Ook interessant voor jou

Hoe stressbestendig je bent, ligt voor een deel al vast bij je geboorte

Lees verder

Leven vanuit vertrouwen – waarom we niet ten volle ja zeggen tegen het leven

Lees verder

Ervaringen

“Karen is een hele fijne coach. Naast dat ze veel kennis heeft over voeding en leefstijl, voel ik me als mens gezien en gehoord door haar. Door haar begeleiding leer ik anders (positiever) te kijken naar eten, gezonde leefstijl en naar mijzelf wat betreft de (soms slechte) relatie die ik met mezelf en voeding heb. Ze maakt me bewust van het feit dat ik niet zo streng voor mezelf hoef te zijn zonder dat ik mijn gezonde leefstijl overboord gooi. Mijn mindset is door Karens kennis en coaching positief veranderd waar ik de rest van mijn leven profijt bij heb en mooie resultaten mee behaal (nu al 20 kg eraf!).”

- Tania, 43 jaar

“De begeleiding was heel prettig. Karen is heel liefdevol en luistert goed. Het was zeker niet altijd makkelijk, maar Karen heeft me altijd gesteund om door te gaan en om voor mezelf op te komen. Ik ben naar mijn eigen gevoel gaan luisteren en durf daar op te vertrouwen. En dat geeft me zoveel kracht. Als het weer even wat minder gaat weet ik nu wat ik eraan kan doen.”

- Adile, 46 jaar

“Ik heb nooit geleerd wat ík wil en dat ík belangrijk ben. Voor mij was iedereen belangrijk behalve ik. Daardoor zat ik niet goed in mijn vel en at ik mijn emoties weg. Nu snap ik het proces, wat er gebeurt als ik ga eten. Ik weet wat mijn behoefte is als ik ga eten, wat er aan de hand is en wat ik wil weg eten. Ik mag er zijn van mezelf en ben trots met wat ik heb bereikt. Ik heb zelfs keuzes gemaakt waarvan ik een jaar niet had durven dromen!”

- Esther, 45 jaar

Start alvast thuis met de gratis hormoontest

Veel klachten zoals vermoeidheid, een kort lontje, stemmingswisselingen of zwaarder worden zonder veel te eten, hebben te maken met een verstoorde hormoonbalans. Ben je benieuwd hoe het met jouw hormoonbalans is?